Αφήστε μας το email σας
για να σας στείλουμε
τα νέα μας

Η θρυλική παρουσία της εταιρίας στους αγώνες ξεπερνά τα είκοσι χρόνια. Από τότε, η εταιρία έχει πρωτοπορήσει στην χρήση της υψηλής τεχνολογίας στις τεχνικές στήριξης και κατασκευής, καθώς επίσης και στην βελτίωση νέων ισχυρότερων και ελαφρύτερων κραμάτων. Το πάθος για καινοτομία έχει ως άμεσο αποτέλεσμα την τεχνολογική βελτίωση των προϊόντων για οχήματα καθημερινής χρήσης.

Αφιερώστε λίγα λεπτά για να επισκεφθείτε την εταιρίας μας και να μάθετε για την ιστορική κληρονομιά της O-Z.

Formula 1
Η εταιρία O-Z Racing άρχισε την συμμετοχή της στους αγώνες στην Formula 1 το 1984 προσφέροντας ζάντες στην Αlfa Romeo Euro racing. Το 1983, χάρη στην επαναστατική τεχνολογία του ψευδομαγνησίου, η O-Z νίκησε στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Οδηγών και Κατασκευαστών της Formula 1, με τον Alain Prost της Williams. Αυτό ξεκίνησε μια θετική και κερδοφόρα συνεργασία με την Ομάδα William, μια συνεργασία η οποία εξακολουθεί να είναι πολύ σημαντική εως σήμερα. Το 2001 η εταιρία O-Z προμηθεύει με ζάντες την ομάδα BAR, Jordan και Williams.

RALLY
To 1990, η πρώτη σημαντική νίκη για την εταιρία O-Z Racing: o Carlos Sainz με την Toyota Celica 4WD νίκησε στο WRC χρησιμοποιώντας ζάντες που κατασκεύασε η O-Z Racing. Επισημαίνεται ότι η O-Z Racing προμηθεύει ακόμη με τροχούς τις εταιρείες: Ford, Hyundai, Peugeot, Seat.

Μονομπλόκ
Διαιρούμενες