Αφήστε μας το email σας
για να σας στείλουμε
τα νέα μας

Η εταιρία O-Z είναι παγκοσμίως γνωστή κυρίως για την συνεχή συμμετοχή της στους αγώνες. Για να καθιερωθεί ως καινοτόμος στο σχεδιασμό, δημιούργησε ένα εσωτερικό Κέντρο Σχεδιασμού το 1994, το οποίο συγκεντρώνει όλες τις καλλιτεχνικές τάσεις της Εταιρίας κάνοντας εφικτές αναλύσεις πριν την εφαρμογή των ιδεών στην πράξη.

Έξι νέοι επαγγελματίες σχεδιαστές από τις καλύτερες σχολές σχεδιαστών του κόσμου συνεργάζονται με τον Διευθυντή του Κέντρου και το τμήμα Marketing για να μελετήσουν τις τάσεις της αγοράς και να προχωρήσουν στην δημιουργία νέων τάσεων.

Το Κέντρο αυτό ως διεθνές εργαστήριο σχεδιασμού προσφέρει προϊόντα που συνδυάζουν μοναδικά το στιλ με την υψηλή τεχνολογία και την καινοτομία. Ο διευθυντής του Κέντρου Σχεδιασμού προέρχεται από το Τμήμα Βελτίωσης Προϊόντων: η εταιρία πιστεύει ότι είναι πολύ σημαντικό ο συντονιστής μιας ομάδας σχεδιαστών να έχει την απαραίτητη τεχνική εμπειρία ώστε να μπορεί να καθοδηγήσει την δημιουργικότητα τους σε εφικτές λύσεις. Η εταιρία O-Z είναι πεπεισμένη ότι το μέλλον των τροχών υψηλών προδιαγραφών έγκειται στο συνδυασμό τεχνολογίας και στιλ. Γι' αυτό το λόγο πέρα από την συνεχή βελτίωση της τεχνογνωσίας στηρίζεται όλο και περισσότερο στο εσωτερικό Κέντρο Σχεδιασμού.

Μονομπλόκ
Διαιρούμενες