Αφήστε μας το email σας
για να σας στείλουμε
τα νέα μας

Από την έναρξη της το 1971, η O-Z έχει αφοσιωθεί στην τέχνη του σχεδιασμού των τροχών αυτοκινήτου. Μέσα από την βελτίωση και την υλοποίηση των τεχνικών κατασκευής, η εταιρία OZ προωθεί συνεχώς στον αγωνιστικό χώρο και στην ελεύθερη αγορά των αυτοκινήτων ζάντες άριστης ποιότητας.

Με μια ολοκληρωμένη ποιοτική διαχείριση (TQM), η εταιρία O-Z βρίσκεται σε ετοιμότητα να σχεδιάσει και να παράγει τους καλύτερους τροχούς τόσο σήμερα όσο και στο μέλλον. Μέσα από την ίδρυση των δικών της θυγατρικών εταιριών στις μεγαλύτερες αγορές του κόσμου, η O-Z κατάφερε να βελτιώσει τις υψηλές προδιαγραφές των προϊόντων της και την ποιότητα των υπηρεσιών της, ενώ παράλληλα, αφουγκράζεται τις ιδιαίτερες ανάγκες των αγορών. Αυτό επέτρεψε στην O-Z να κυριαρχήσει στον χώρο του αυτοκινήτου δημιουργώντας το δικό της σχεδιαστικό στιλ, προωθώντας στην αγορά συγκεκριμένα προϊόντα.

Ο στόχος μας είναι να οδηγήσουμε την βιομηχανία στην βελτίωση της υψηλής τεχνολογίας στην κατασκευή τροχών και παράλληλα να συνεχίσουμε να προμηθεύουμε ασφαλής, εξαιρετικά υψηλής ποιότητας τροχούς δρόμου στην αγορά αυτοκινήτων. Τα προϊόντα μας κατασκευάζονται από υλικά φιλικά προς το περιβάλλον, ενώ παράλληλα παρέχουν υψηλό επίπεδο ποιότητας στους καταναλωτές. Η Ο-Ζ θα εστιάσει στο να παρέχει στους πελάτες της υπεύθυνη και φιλική τεχνική κάλυψη πράγμα το οποίο θα συμβάλλει στην σταδιακή επέκταση της εταιρίας.
Μονομπλόκ
Διαιρούμενες