Αφήστε μας το email σας
για να σας στείλουμε
τα νέα μας

Η ποιότητα των προϊόντων της O-Z έχει βελτιωθεί κι έχει καθιερωθεί μέσα από τα χρόνια ως αποτέλεσμα μεγάλων επενδύσεων, και συνεχόμενων ελέγχων.
Τα υλικά και οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται από την O-Z ελέγχονται αυστηρά. Η διαδικασία επιλογής έχει ως μοναδικό κριτήριο τη μέγιστη ποιότητα για κάθε πρώτη ύλη που πρόκειται να χρησιμοποιηθεί στην διαδικασία παραγωγής.

Τα υλικά παραγωγής υποβάλλονται με την σειρά τους σε περαιτέρω ελέγχους, συμπεριλαμβανομένου:

 • Έλεγχο σύνθεσης, ο οποίος επιβεβαιώνει ότι οι ζάντες από κράμα αλουμινίου περιέχουν την σωστή μίξη των χημικών στοιχείων.

 • Έλεγχος της πίεσης για να επιβεβαιωθεί ότι κάθε καλούπι δεν περιέχει αέρα. Η ύπαρξη μεγάλης ποσότητας αέρα θα δημιουργούσε πόρους στις ζάντες.


 • Η διαδικασία συναρμολόγησης ελέγχεται και ρυθμίζεται σε κάθε στάδιο.
  Η ακεραιότητα των τροχών της O-Z ελέγχεται από μια σειρά διάφορων τεστ, μεταξύ των οποίων είναι ο έλεγχος δομής και τα τεστ τριών-διαστάσεων.

  Η αξιοπιστία των τροχών της O-Z είναι εγγυημένη με μια σειρά ειδικών τεστ, συμπεριλαμβανομένου: τεστ φινιρίσματος, βαφής, τεστ σε όλες τις θερμοκρασίες, ατμοσφαιρικά, τεστ για την διαπεραστικότητα και την αντοχή σε οξικά, αέρια, λάδια κλπ, τεστ πρόσκρουσης (για την πιθανή επαφή με πεζοδρόμια).

  Οι ζάντες O-Z υποβάλλονται επίσης σε ένα εξαιρετικά σημαντικό έλεγχο από διαξονική μηχανή κατά την διάρκεια του οποίου υπολογίζονται όλες οι πιέσεις και καταπονήσεις στις οποίες εκτίθενται στην καθημερινή τους χρήση. Αυτός ο έλεγχος απαιτείται μόνο από συγκεκριμένους κατασκευαστές αυτοκινήτων, όπως η Mercedes.

  Κατά την διάρκεια των διάφορων σταδίων
  παραγωγής, κάθε ζάντα της O-Z υποβάλλεται σε προκαθορισμένους ελέγχους ποιότητας. Οι διάφοροι έλεγχοι, οπτικοί, δειγματοληπτικοί κλπ, διενεργούνται με αυστηρό και συστηματικό τρόπο από την εταιρία. Τέλος, οι ζάντες O-Z υποβάλλονται σε έλεγχο με ακτίνες Χ, ο οποίος επιτρέπει τον έλεγχο των δομικών τμημάτων για κάθε ένα τροχό.

  Μονομπλόκ
  Διαιρούμενες