Αφήστε μας το email σας
για να σας στείλουμε
τα νέα μας

Η εταιρία θέλοντας να προσφέρει στους πελάτες της τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες, έχει δημιουργήσει ένα δίκτυο εξουσιοδοτημένων αντιπροσώπων (Ο-Ζ Authorized Sales Point), οι οποίοι προσφέρουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.

Τα εξουσιοδοτημένα σημεία πώλησης O-Z - ASP φέρουν ειδικά σήματα (φωτεινά σήματα, ειδικά αυτοκόλλητα, γραπτή βεβαίωση αξιοπιστίας) για την εύκολη αναγνώρισή τους από τους καταναλωτές

Μπορείτε να δείτε στα καταστήματα τους όλη την γκάμα των νέων μοντέλων της εταιρίας, αλλά και παλαιότερα. Έτσι μπορείτε να βρείτε το μοντέλο που σας ταιριάζει αλλά και να αντικαταστήσετε ζάντες σας όταν αυτό κρίνεται απαραίτητο.
Επίσης μόνο στα καταστήματα των ειδικών συνεργατών μας θα βρείτε τα Ο.Ζ. kit Systems τα οποία κρίνονται απαραίτητα, και μόνο με την χρήση αυτών είναι εγγυημένη η άριστη εφαρμογή της ζάντας σε οποιoδήποτε τύπο αυτοκινήτου.

Η συνεχής και εκτεταμένη ενημέρωση των συνεργατών της εταιρίας μέσα από σεμινάρια εξασφαλίζουν την σωστή και υπεύθυνη τοποθέτηση, το εγγυημένο service και την ασφάλεια σας.

Μονομπλόκ
Διαιρούμενες